Webinaari: Tuottavuuden parantaminen käytännössä

Kiinnostaako sinua konkreettinen case-esimerkki tuottavuuden parantamisesta täällä Suomessa? Haluatko oppia, kuinka pullonkaula tunnistetaan ja aukaistaan käyttämällä yhtä Lean työkalua?

Webinaarissa käydään läpi case-esimerkkinä yrityksen tuottavuuden parantaminen koko arvoketjua (asiakkaalta asiakkaalle) kehittämällä. Tämän hankkeen tuloksena oli:

 • Tuottavuuden parantuminen yli 20%
 • Toimitusvarmuuden merkittävä nouseminen 65% → 90%

Jos haluat tietää, miten pullonkaula saatiin käytännössä selville yrityksen prosessista, kuinka sitä kehitettiin ja millaisia tuloksia hankkeella konkreettisesti saavutettiin, niin kuulet ne nyt tässä webinaarissa.

Voit osallistua webinaariin oman työpöydän ja tutun kahvikupin äärestä täysin ilman matkustamisen vaivaa ja kuluja!

Kenelle tämä webinaari on tarkoitettu?

Webinaari on tarkoitettu sekä julkisen että yksityisen sektorin toimihenkilöille ja ylemmille toimihenkilöille. Voit työskennellä tuotantoon, projektien hallintaan, logistiikkaan, markkinointiin, myyntiprosesseihin tai strategiaan liittyvissä tehtävissä. Voit myös olla yrityksen johdossa, päällikkötasolla, tuotannon esimiehenä tai kehitysinsinöörinä.

Webinaari on hyvin käytännönläheinen ja osallistuaksesi et tarvitse mitään erityisiä pohjatietoja!

Aikaisemmista webinaareista sanottua

"Webinaarissa annettiin hyvä kuva siitä, miten projekteissa voi onnistua tai epäonnistua. Hyvä, että myös ne 'käsikirjasta' poikkeavatkin kokemukset esitellään. Se lisää uskottavuutta. Kaksi tuntia meni tosi nopeasti mielenkiintoisen aiheen parissa."

"Hyvät ja käytännönläheiset esimerkit sopivasti erilaisista näkökulmista."

"Webinaari oli juuri sitä mitä se lupasikin! Lisäksi se toimi teknisesti hyvin ihan tavallisella tietokoneella ilman erillisiä ladattavia ohjelmia."

Ohjelma

 • Mikä on yrityksen arvoketjun pullonkaula? Kuinka sen voi aukaista ja kuinka sitä voi ohjata?
 • Pullonkaulan tunnistaminen arvoketjuanalyysityökalulla (VSM)
 • Case esimerkki Suomesta: Kuinka yrityksen tuottavuutta parannettiin yli 20% ja samalla toimitusvarmuus nousi 65% → 90%?

Tämä koulutus järjestetään webinaarina, jolloin pääset suoraan koulutuksen jälkeen kertomaan kollegoillesi oppimistasi uusista oivalluksista.

Ajankohta

Tämä käytännönläheinen koulutus tuottavuuden tehostamisesta järjestetään seuraavina ajankohtina:

 • 14.2.2018 klo 9:30 - 11:00
 • 8.5.2018 klo 9:30 - 11:00

Miten käytännössä?

Webinaari järjestetään sinulle täysin ilmaisella Webinar Jam -ohjelmistolla, joka on käytännössä alan standardi. Saat ennen koulutusta sähköpostiisi henkilökohtaisen linkin, jolla pääset mukaan webinaariin.

Sinun ei siis tarvitse ladata koneellesi mitään ohjelmia! Osallistuaksesi et tarvitse mitään muuta kuin tietokoneen ja nettiyhteyden.

Tämä "Tuottavuuden parantaminen käytännössä" case-webinaari maksaa nyt vain 197€ (+ alv) / hlö. Hinta sisältää 26€ arvoisen tulostettavan työkirjan.

Tekniikasta johtuen osallistujien määrä on rajattu ja osallistujat otetaan mukaan webinaariin ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun haluat mahtua mukaan, niin ilmoittadu nyt.

Nähdään webinaarissa!

Terveisin, Pasi Vastamäki

Kun olet klikannut alla olevaa "Ilmoittaudu nyt tästä webinaariin" -nappia ja täyttänyt tietosi, pääset valitsemaan haluamasi koulutusajankohdan.

Kouluttaja

Pasi Vastamäki

 • 10 vuoden kokemus Lean johtamisfilosofian kouluttamisesta, käyttöönotosta ja koordinoinnista
 • Työskennellyt Abloy Oy:ssä Lean Engineerinä, Metso Fabricsissä Globaalina Lean Managerina sekä Lean Lion Oy:ssä pääkouluttajana
 • Suomen Lean yhdistyksen jäsen vuodesta 2011 lähtien
 • Pääfocus on ollut prosessien analysoinnissa ja strategiaan sidottujen laajempitavoitteellisten projektien eteenpäin viemisessä sekä pienempimuotoisessa jatkuvassa parantamisessa
 • Kouluttanut Lean johtamisfilosofiaa tuhansille ihmisille sekä vienyt maaliin lukuisia kehityshankkeita

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta.