Webinaari: Valmentavan johtamisen evoluutio - Case Susijengi

Miten Lean soveltuu koripallojoukkueen valmentamiseen ja mitä sinä voisit oppia heiltä?

Haluaisitko nähdä kuinka Suomen koripallomaajoukkueen ”Susijengin” valmentavan johtamisen toimintamalli luotiin ja kuinka sitä käytetään?

Tässä koulutuksessa pääpaino on käytännössä, ei teoriassa! Näet miten valmentavan johtamisen toimintamalli ja loistava ryhmähenki on luotu Susijengiin. Lisäksi opit, kuinka tätä voi soveltaa teidän yrityksessänne.

Voit osallistua webinaariin oman työpöydän ja tutun kahvikupin äärestä täysin ilman matkustamisen vaivaa ja kuluja!

Kenelle tämä webinaari on tarkoitettu?

Webinaari on tarkoitettu julkisen ja yksityisen sektorin toimihenkilöille ja ylemmille toimihenkilöille sekä valmentavasta johtamisesta kiinnostuneille henkilöille. Voit työskennellä joukkueesi valmentajana tai esimerkiksi tuotantoon, projektien hallintaan, logistiikkaan, markkinointiin, myyntiin tai strategiaan liittyvissä tehtävissä. Voit myös olla yrityksen johdossa, päällikkötasolla, tuotannon esimiehenä tai kehitysinsinöörinä.

Aikaisemmista webinaareista sanottua

"Webinaarissa annettiin hyvä kuva siitä, miten projekteissa voi onnistua tai epäonnistua. Hyvä, että myös ne 'käsikirjasta' poikkeavatkin kokemukset esitellään. Se lisää uskottavuutta. Kaksi tuntia meni tosi nopeasti mielenkiintoisen aiheen parissa."

"Hyvät ja käytännönläheiset esimerkit sopivasti erilaisista näkökulmista."

"Webinaari oli juuri sitä mitä se lupasikin! Lisäksi se toimi teknisesti hyvin ihan tavallisella tietokoneella ilman erillisiä ladattavia ohjelmia."

Sisältö

  • Miten Lean-johtamista sovellettiin Susijengin kanssa
  • Mitä erityispiirteitä on valmentavassa johtamisessa Susijengin sisällä
  • Resurssit vs lopputulema
  • Laadun ja osaamisen jatkuva kehitys ⇨ optimointi
  • Menestyksen elementit

Tämä koulutus järjestetään webinaarina, jolloin pääset suoraan koulutuksen jälkeen kertomaan kollegoillesi oppimistasi uusista oivalluksista.

Ajankohta

Tämä innostava koulutus valmentavasta johtamisesta järjestetään seuraavina ajankohtina:

  • 6.3.2018 klo 9:30 - 10:50

Miten käytännössä?

Webinaari järjestetään sinulle täysin ilmaisella ja helppokäyttöisellä Webinar Jam -ohjelmistolla.. Saat ennen koulutusta sähköpostiisi henkilökohtaisen linkin, jolla pääset mukaan webinaariin.

Sinun ei siis tarvitse ladata koneellesi mitään ohjelmia! Osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden.

Tämä "Valmentavan johtamisen evoluutio - Case Susijengi" -webinaari maksaa nyt vain 197€ (+ alv) / hlö. Hinta sisältää 26€ arvoisen tulostettavan työkirjan.

Tekniikasta johtuen osallistujien määrä on rajattu ja osallistujat otetaan mukaan webinaariin ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun haluat mahtua mukaan, niin ilmoittadu nyt.

Nähdään webinaarissa!

Terveisin, Lean Lion -tiimi

Kun olet klikannut alla olevaa "Ilmoittaudu nyt tästä webinaariin" -nappia ja täyttänyt tietosi, pääset valitsemaan haluamasi koulutusajankohdan.

Kouluttaja

Jura Ratia

  • Koripallon suomenmestari 2011
  • Kauppatieteiden maisteri
  • Perehtynyt läheisesti Suomen koripallomaajoukkueen, Susijengin, valmentamiseen

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta.