Lean management case-webinaari

Kiinnostaisiko sinua nähdä ja kuulla konkreettisia case-esimerkkejä lean-johtamisesta Suomessa? Entä esittää aiheeseen liittyen tiukkoja kysymyksiä? Tai tehdä pieni harjoitustyö yritykseesi?

Jos haluat tietää, miten nämä caset vietiin läpi ja millaisia tuloksia niillä saavutettiin, niin kuulet ne tässä webinaarissa. Lisäksi näiden hankkeiden kautta opit, mitä lean-johtaminen käytännössä tarkoittaa ja kuinka voisit soveltaa sitä omaan organisaatioosi.

Nyt esiteltävistä case-esimerkeistä näet, miten projektit konkreettisesti etenivät, mitä haasteita niiden toteutuksessa oli ja mitä tuloksia niillä lopulta saavutettiin.

Voit osallistua webinaariin oman työpöydän ja tutun kahvikupin äärestä täysin ilman matkustamisen vaivaa ja kuluja.

Kenelle tämä webinaari on tarkoitettu?

Webinaari on tarkoitettu sekä yksityisen että julkisen sektorin toimihenkilöille ja ylemmille toimihenkilöille. Voit työskennellä tuotantoon, projektien hallintaan, logistiikkaan, markkinointiin, myyntiprosesseihin tai strategiaan liittyvissä tehtävissä. Voit myös olla yrityksen johdossa, päällikkötasolla, tuotannon esimiehenä tai kehitysinsinöörinä.

Saadaksesi osallistumisestasi täyden hyödyn irti, sinulla on hyvä olla hallussasi perustiedot Leanista. Tässä webinaarissa keskitytään käytännön case-esimerkkeihin ja harjoituksiin.

Aikaisemmista webinaareista sanottua

"Webinaarissa annettiin hyvä kuva siitä, miten projekteissa voi onnistua tai epäonnistua. Hyvä, että myös ne 'käsikirjasta' poikkeavatkin kokemukset esitellään. Se lisää uskottavuutta. Kaksi tuntia meni tosi nopeasti mielenkiintoisen aiheen parissa."

"Hyvät ja käytännönläheiset esimerkit sopivasti erilaisista näkökulmista."

"Webinaari oli juuri sitä mitä se lupasikin! Lisäksi se toimi teknisesti hyvin ihan tavallisella tietokoneella ilman erillisiä ladattavia ohjelmia."

Ohjelma

 • Lean-johtaminen maailmalla ja Suomessa
 • Kotitehtävän esittely
 • Case 1: Valmentavan johtamisen avulla vähennettiin arvoa tuottamattomia työvaiheita ja parannettiin prosessin tuottavuutta yli 20%
 • Case 2: Varastojen pienentyminen ja toimitusvarmuuden kasvu 60% → 97% saavutettiin myynnin ja tuotannon välisellä lean-hankkeella

Tämä koulutus järjestetään webinaarina, jolloin pääset suoraan sen jälkeen kertomaan kollegoillesi oppimistasi uusista oivalluksista.

Kouluttaja

Pasi Vastamäki

 • 10 vuoden kokemus Lean-johtamisfilosofian kouluttamisesta, käyttöönotosta ja koordinoinnista
 • Työskennellyt Abloy Oy:ssä Lean Engineerinä, Metso Fabricsissä Globaalina Lean Managerina sekä Lean Lion Oy:ssä pääkouluttajana
 • Suomen Lean yhdistyksen jäsen vuodesta 2011 lähtien
 • Pääfocus on ollut prosessien analysoinnissa ja strategiaan sidottujen laajempitavoitteellisten projektien eteenpäin viemisessä sekä pienempimuotoisessa jatkuvassa parantamisessa
 • Kouluttanut Leania tuhansille ihmisille ympäri maailmaa ja tehnyt yli 100 käytännön lean-hanketta eri toimialoilla. Nämä hankkeet ovat keskittyneet tuottavuuden ja kasvun kehittämiseen sekä lean-johtamisfilosofian soveltamiseen
Pasi Vastamäki.jpg

Ajankohta

Tämä konkreettisia case-esimerkkejä hyödyntävä käytännönläheinen webinaari järjestetään seuraavana ajankohtana:

 • 21.8.2018 klo 9:30 - 11:00

Koulutuspaikka

 • Webinaari (osallistuminen omalta tietokoneelta)

Hinta

 • 197 eur/hlö (+ alv). Hinta sisältää työkirjan (arvo 26€)

Miten käytännössä?

Webinaari järjestetään sinulle helppokäyttöisellä ohjelmistolla, joka toimii suoraan selaimessasi. Saat ennen koulutusta sähköpostiisi henkilökohtaisen linkin, jolla pääset osallistumaan.

Sinun ei siis tarvitse ladata koneellesi mitään ohjelmia. Osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden (sekä halutessasi kuulokkeet).

Kun olet klikannut alla olevaa "Ilmoittaudu nyt tästä webinaariin" -nappia ja täyttänyt tietosi, pääset valitsemaan haluamasi koulutusajankohdan.

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan koko koulutuksen hinta.