Lean management case-webinaari

Kun haluat oppia, miten konkreettisia Lean-kehityshankkeita on viety läpi ja millaisia tuloksia niillä saavutettiin, niin kuulet ne nyt tässä webinaarissa. Lisäksi näiden casejen kautta opit, mitä on Lean-johtamisfilosofiassa painotettu valmentava johtaminen.

Nyt esiteltävistä case-esimerkeistä näet, miten projektit konkreettisesti etenivät, mitä haasteita niiden toteutuksessa oli ja mitä tuloksia niillä lopulta saavutettiin.

Voit osallistua webinaariin oman työpöydän ja tutun kahvikupin äärestä täysin ilman matkustamisen vaivaa ja kuluja!

Kenelle tämä webinaari on tarkoitettu?

Webinaari on tarkoitettu sekä yksityisen että julkisen sektorin toimihenkilöille ja ylemmille toimihenkilöille. Voit työskennellä tuotantoon, projektien hallintaan, logistiikkaan, markkinointiin, myyntiprosesseihin tai strategiaan liittyvissä tehtävissä. Voit myös olla yrityksen johdossa, päällikkötasolla, tuotannon esimiehenä tai kehitysinsinöörinä.

Saadaksesi osallistumisestasi täyden hyödyn irti, sinulla on hyvä olla hallussasi perustiedot Leanista. Tässä webinaarissa ei käydä valtavasti teoriaa läpi, sillä pääasiassa ovat käytännön esimerkit Lean-hankkeista sekä valmentavasta johtamisesta.

Aikaisemmista webinaareista sanottua

"Webinaarissa annettiin hyvä kuva siitä, miten projekteissa voi onnistua tai epäonnistua. Hyvä, että myös ne 'käsikirjasta' poikkeavatkin kokemukset esitellään. Se lisää uskottavuutta. Kaksi tuntia meni tosi nopeasti mielenkiintoisen aiheen parissa."

"Hyvät ja käytännönläheiset esimerkit sopivasti erilaisista näkökulmista."

"Webinaari oli juuri sitä mitä se lupasikin! Lisäksi se toimi teknisesti hyvin ihan tavallisella tietokoneella ilman erillisiä ladattavia ohjelmia."

Ohjelma

  • Lean-johtamisfilosofia maailmalla ja Suomessa
  • Mitä on Lean-johtamisfilosofiassa painotettu valmentava johtaminen?
  • Case 1: Valmentavan johtamisen avulla vähennettiin arvoa tuottamattomia työvaiheita ja parannettiin prosessin tuottavuutta yli 20%
  • Case 2: Varastojen pienentyminen ja toimitusvarmuuden kasvu 60% → 97% saavutettiin myynnin ja tuotannon välisellä Lean-hankkeella

Koulutus järjestetään webinaarina, jolloin pääset suoraan koulutuksen jälkeen kertomaan kollegoillesi oppimistasi uusista oivalluksista.

Ajankohta

Tämä konkreettisia case-esimerkkejä hyödyntävä käytännönläheinen webinaari järjestetään seuraavina ajankohtina:

  • 6.2.2018 klo 9:30 - 11:00

Miten käytännössä?

Webinaari järjestetään sinulle täysin ilmaisella Webinar Jam -ohjelmistolla, joka on sinulle äärimmäisen helppokäyttöinen. Saat ennen koulutusta sähköpostiisi henkilökohtaisen linkin, jolla pääset mukaan webinaariin.

Sinun ei siis tarvitse ladata koneellesi mitään ohjelmia. Osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden (sekä halutessasi kuulokkeet).

Tämä "Lean management case" -webinaari maksaa nyt vain 197€ (+ alv) / hlö.

Bonus: Saat kaupan päälle nyt 39 euron arvoisen tulostettavan työkirjan.

Tekniikasta johtuen osallistujien määrä on rajattu ja osallistujat otetaan mukaan webinaariin ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun haluat mahtua mukaan, niin ilmoittadu nyt.

Nähdään webinaarissa!

Terveisin, Pasi Vastamäki

Kun olet klikannut alla olevaa "Ilmoittaudu nyt tästä webinaariin" -nappia ja täyttänyt tietosi, pääset valitsemaan haluamasi koulutusajankohdan.

Kouluttaja

Pasi Vastamäki

  • 10 vuoden kokemus Lean johtamisfilosofian kouluttamisesta, käyttöönotosta ja koordinoinnista
  • Työskennellyt Abloy Oy:ssä Lean Engineerinä, Metso Fabricsissä Globaalina Lean Managerina sekä Lean Lion Oy:ssä pääkouluttajana
  • Suomen Lean yhdistyksen jäsen vuodesta 2011 lähtien
  • Pääfocus on ollut prosessien analysoinnissa ja strategiaan sidottujen laajempitavoitteellisten projektien eteenpäin viemisessä sekä pienempimuotoisessa jatkuvassa parantamisessa
  • Kouluttanut Lean johtamisfilosofiaa tuhansille ihmisille sekä vienyt maaliin lukuisia kehityshankkeita

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta.